Startsida > Epost Problem

Epost Problem

Epost problemet är eg. inget CMSimple problem, men jag lägger upp det här eftersom sidan riktar sig främst till dig som använder mitt webhotell och där krävs autentisiering av servern.

Efter en uppdatering av servrarna kan du få problem med att skicka din Epost. Du behöver göra en inställning i dina Epost Egenskaper för att få ingång skickandet.

"Servern kräver autentisiering" markerar du med en bock.

Kör du webmail behöver du inte göra något.

Operativsystem - Windows XP
Mail Klient:
Outlook Express --> Verktyg --> Konton --> Egenskaper

Operativsystem - Windows Vista
Mail Klient:
Windows Office Outlook 2003 --> Verktyg --> E-postkonton --> Ändra

Operativsystem - Windows Vista
Mail Klient:
Windows Live Mail --> Högerklicka på Kontot --> Egenskaper