Startsida > Plugin hjälp

Plugin hjälp

Är du osäker på hur du ska göra?

Nu när du är ADMIN här så ska jag visa dig lite tips om hur sidan här fungerar, jag kommer göra små manualer vart efter det kommer ett behov, men har oxo som avsikt att göra några "utan" behov.

Jag har redan gjort en hjälp sida med lite tips, dessa tips är till för alla som använder CMSimple ( http://help.preppen.com ) scriptet som den här sidan har är byggd på. De manualer jag skriver in här kommer vara special anpassade för just den här hemsidan.

För att kunna ändra i hemsidan måste du logga in först och det har du redan lyckats med om du ser den här texten. Efter inloggningen så kommer det upp en länk till, Administration som ligger över "Kontakta oss" länken och under besöksräknaren. Klicka på den.

Efter det kommer du in i ett Administrationen på hemsidan.

Observera att du inte kan ändra allt genom att manövrera i menyn, vissa funktioner på hemsidan är sk. plugins och dom kan du bara ändra genom att gå in i resp. plugins egna redigeringadmin.

Vad/vilka är plugins?

• Gästboken (Gbook)
  • Inloggningen och Registeringen (Register)
  • Kontakta oss (Contactus)
  • Möten och Träffar (Calendar)
  • Tipsa om Oss (Tell)

För att få plugins att fungera behövs en PluginLoader, den finns här. Mer om hur du redigerar innehållet i dom kommer efter hand.

Undersidor